Barendrecht NazomerGrill 2023

NazomerGrill Barendrecht gAAT DOOR op
16 september 2023!

Aan het einde van de zomer 2023 vieren we in de Oude Dorpskern de Nazomer met een gezellige NazomerGrill voor Barendrechters. Iedereen is welkom om een plekje te vinden in de gezellige tuin achter de Dorpskerk. Aanmelden is wel nodig want er is een beperkt aantal plaatsen.

De versnaperingen, grills, houtskool en natuurlijk de vlees-, kinder- of vega(n)pakketten, daar zorgen wij voor. De NazomerGrill is weer eens een moment om dorpsgenoten ontspannen te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Als de buikjes rond zijn en het langzaam donker wordt, ontsteken we het kampvuur en is er muziek. Kun je zingen? Zing dan mee!

Wat gaan we eten?

Op de grill bereiden we allerlei lekkers voor je, die je met je strippenkaart kunt afhalen. Daarnaast zijn er natuurlijk salades, broodjes en smeersels. Bij je aanmelding geef je aan welke strippenkaart je wilt bestellen. Heb je op de dag meer trek, is er tegen betaling nog extra te halen bij de grill, uiteraard zolang de voorraad strekt. Dit zijn de opties:

Vega(n) strippenkaart à €10,-
1 gemarineerde bloemkoolsteak
1 groentenspies
1 saté tempeh
2 drankjes

Vleesstrippenkaart à €10,-
1 kippendij van het draaispit
1 broodje hamburger met sweet onion&pickle
1 gerecht naar keuze: Griekse Souvlaki/Speklap/Sparerib/Visfilet
2 drankjes

Kinderstrippenkaart voor kinderen in basisschoolleeftijd à €5,-
Bestaat uit bovenstaande, maar dan de helft.

Neem je zelf ook iets mee?

Wie weet heb je ook wel de perfecte sidedish in gedachten om te maken en te delen met de andere gasten. We zorgen voor voldoende zit- en staplaatsen, maar ook je eigen tuin- of campingstoel mee nemen is een leuk idee.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de NazomerGrill. We zien u graag bij een volgend evenement!

 

Aanmelden NazomerGrill 2023