Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht

Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht

Vieringen verbinden Barendrechters in de schoonheid van de Oude Dorpskern.

Wie is en wat doet SEDOB?
Contact
Wie is en wat doet SEDOB?
Contact

Feesten in de Oude Dorpskern Barendrecht

SEDOB organiseert jaarlijks drie terugkerende evenementen: Het ZomerFeest, Het WinterFeest en Vier 5 Mei. Centraal staat het laagdrempelige karakter en de toegankelijkheid voor jong en oud. Optredens en concerten met gratis entree. Muziek, workshops, een markt, kinderactiviteiten en iets lekkers om te eten en te drinken daarbij. En dat alles in het schitterende decor van het beschermde dorpsgezicht in de oude Dorpskern, met de kenmerkende Watertoren en het oudste huis van Barendrecht: De Dorpskerk.

Vier 5 mei
Vier 5 meiDonderdag 5 mei 2024
Vier 5 mei in de Oude Dorpskern van Barendrecht.
NazomerGrill
NazomerGrillZaterdag 24 of 31 augustus 2024
Een buurtbarbecue voor het hele dorp! Datum afhankelijk van weersvoorspelling!
WinterFeest Barendrecht
WinterFeest Barendrecht14 december 2024
Samen luiden we de winter in tijdens het WinterFeest.

SEDOB IS

Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht.

In deze stichting zijn de volgende Barendrechtse verenigingen vertegenwoordigd: Harmonievereniging Barendrecht, Historische vereniging Barendrecht, Vereniging Dorpskern oud Barendrecht en de Protestantse Dorpskerkgemeente Barendrecht.

SEDOB organiseert jaarlijks drie terugkerende evenementen in de Oude Dorpskern van Barendrecht. Met verschillende elementen bereikt de stichting haar doel om met deze vieringen de sociale cohesie tussen Barendrechters te versterken en groepen te verbinden. Tegelijkertijd promoten de evenementen de schoonheid van de Oude Dorpskern. Iedereen is welkom. De optredens en concerten zijn voor zover mogelijk vrij toegankelijk.