ZomerFeest logo KLEIN

ZomerFeest Barendrecht

Komt allen naar het ZomerFeest op zaterdag 30 juni 2018

Als de zomer nadert viert heel Barendrecht in de Oude Dorpskern het ZomerFeest. Dit jaarlijks terugkerende evenement omvat tal van zomerse activiteiten voor jong en oud, waaronder het KinderPlein rondom de Dorpskerk en het grote muziekpodium op het Doormanplein, met een doorlopend live muziekprogramma van 12 tot 22:30 uur. De ZomerMarkt met uiteenlopende kramen staat opgesteld vanaf winkelcentrum de Middenbaan tot aan de Oude Dorpskern. Het Barendrechtse verenigings- en bedrijfsleven laat zich op verschillende manieren zien en horen tijdens het ZomerFeest, wat garant staat voor een bijzonder programma en een gezellige mix van publiek.

Ook in 2018 kan het publiek rekenen op een aantrekkelijk programma. In de weken voorafgaand aan het ZomerFeest wordt dit bekend gemaakt. Rondom de Dorpskerk is plaats voor uitdagende en vermakelijke kinderactiviteiten in de vorm van knutselworkshops, schmink en spannende doe-dingen. Belangrijke gebouwen in de oude dorpskern openen tijdens het ZomerFeest hun deuren voor bezichtiging. Tijdens een korte rondleiding wordt u volledig geïnformeerd over het ontstaan van het dorp Barendrecht. De dag wordt feestelijk afgesloten met een spetterend concert in de avond.

De organisatie van het ZomerFeest is in handen van de Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht, kortweg Sedob. Poster ZomerFeest 1000px