Logo winterfeest klein

WinterMarkt 2019

Zaterdag 14 december 2019  van 11:00 - 18:00 uur
Kramen te midden van sfeervol familiefeest

Met het WinterFeest Barendrecht openen we de kerstperiode met een feest dat licht, warmte en vreugde naar het dorp brengt. Het WinterFeest staat voor de nostalgische oude Dorpskern in Kerstsfeer waar hele families en jonge gezinnen zich van vroeg tot laat vermaken. Verspreid over de oude Dorpskern verschijnt de immer gezellige WinterMarkt. Bij elkaar is er op de WinterMarkt plaats voor zo’n 50 kerstverlichte kramen met een variatie aan cadeau- en winterartikelen, huis- en kerstdecoraties. Voor de verkopers een uitgelezen kans om nieuwe en bestaande klanten te verrassen met uw koopwaar en produktdemonstraties. 

Locatie WinterMarkt
De kramen van de WinterMarkt staan in de Dorpsstraat en op het Kerkplein tusssen 11-18 uur.  De bezoekers van het WinterFeest kunnen heerlijk winkelen en tussendoor genieten van een hapje en een drankje op de verwarmde terrassen.

Wilt u zelf uw waren aanbieden aan het publiek op de WinterMarkt? Schrijft u zich dan nu in met het formulier onder deze tekst!

N.B.: De verkoop op het Kerkplein stopt om 17 uur. I.v.m. de projectie van het jaaroverzicht op de Watertoren en het aansluitende vuurwerk, is afbreken op het kerkplein mogelijk vanaf 18 uur. De openingstijden van de kramen in de Dorpstraat zijn 11-18 uur.

Inschrijven kraam WinterFeest 2019

Ja, ik wil graag een kraam op het WinterFeest Barendrecht - zaterdag 14 december 2019

Ik wil een achterzeil 4x3 mtr met 4 klemmen aanschaffen: € 20.00
Ik wil elektriciteit max. 1500W € 25.00
 1. Inschrijvingen uitsluitend via het inschrijfformulier op onze website. Alleen inschrijvingen gedaan via het internet worden in behandeling genomen.
 2. De organisatie behoudt zich het recht voor om ontvangen inschrijvingen, ongeacht de volgorde van binnenkomst, naar eigen goeddunken voor deelname te selecteren teneinde de kwaliteit en de diversiteit van het Zomer- WinterFeest te waarborgen. Er is tegen het besluit van de organisatie geen beroep mogelijk.
 3. De organisatie bepaalt het aantal kramen waarin eenzelfde soort product of dienst wordt verkocht, tentoongesteld en verleent. Er is dus geen gegarandeerde exclusiviteit.
 4. Deelnemers ontvangen zo spoedig mogelijk na aanmelding bericht van inschrijving.
 5. De kramen zijn 4.00 meter x 1.20 meter en zijn voorzien van een dakzeil en tijdens de WinterMarkt verlichting. U kunt bij ons ook een achterzeil bestellen met 4 klemmen. Deze set blijf na aanschaf uw eigendom.
 6. Het is niet toegestaan de standplaats uit te bouwen aan de voor- of achterkant of naast de kraam. Het verwijderen van tafeldelen is niet toegestaan i.v.m. veiligheid.
 7. Het is niet toegestaan tijdens de WInterMarkt eigen lampen in de aanwezige snoeren te gebruiken.
 8. Het plaatsen van eigen tenten of eigen kramen is niet toegestaan.
 9. Het is verboden de planken te verwijderen van de kramen. Indien u kledingrekken wil plaatsen,dient u een tent te huren i.p.v. een kraam.
 10. Na ontvangst van de kraamhuur is de inschrijving definitief. De huurprijs dient binnen 14 dagen na inschrijving te zijn overgeboekt op bankrekening van de organisatie. U ontvangt hiervoor een factuur.
 11. Een stroomaansluiting moet vooraf worden aangevraagd. De kosten voor stroom bedragen € 25,00 per aansluiting van maximaal 1500W. De huurder dient zelf te zorgen veilige geaarde buitenkabel (3x2,5) lengte 25 meter.
 12. Bij het bepalen van de kraamlocatie wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen van de deelnemer op volgorde van inschrijving. Aan een gebruikte locatie in voorgaande jaren kunnen geen rechten worden ontleend.
 13. Barendrechtse winkeliers hebben het eerste recht op huur van een kraam, hetzij direct voor het pand, hetzij zo dicht mogelijk in de buurt. Indien een winkelier geen gebruik maakt van de mogelijkheid om een kraam te huren wordt de plek voor zijn pand verhuurd aan derden.
 14. Het is te allen tijden verboden om (fris)dranken, (zwak)alcoholische dranken en etenswaren voor directe consumptie te verkopen of weg te geven. Het verkopen van deze producten is uitsluitend toegestaan aan door de organisatie van het Zomer/WinterFeest gecontracteerde horeca-uitbaterst. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met de organisatie. Etenswaren en drinken wat niet geschikt is voor directe consumptie is toegestaan. 
 15. De openingstijden van de Zomer- WinterMarkt zijn van 11.00 uur tot 19.00 uur. Sommige zone's tot 17.00 uur. Deelnemers kunnen hun kraam inrichten vanaf 9.30 uur. Auto’s moeten na het lossen direct, doch uiterlijk 10.30 uur het feestterrein verlaten. Er kan gratis worden geparkeerd op het parkeerterrein van de Bethelkerk. De organisatie zal auto’s laten verwijderen, wegsleepkosten zijn voor de eigenaar van het voertuig.
 16. De kramen moeten tot 19.00 uur ingericht blijven en uiterlijk 20.00 uur zijn ontruimd. Sommige zone's tot 17.00 uur. U dient bij inschijvingen een borg te betalen van € 50,-. U krijgt deze borg binnen 14 dagen na het event terug gestort op het rekeningnummer waarmee de betaling voor de kraam is voldaan, tenzij u toch eerder bent gaan afbreken dan de afgesproken eindtijd.
 17. De deelnemer dient bij het verlaten van de markt de kraam en de plaats volledig schoon achter te laten. Afval dient te worden meegenomen.
 18. Deelname aan het evenement geschiedt altijd op eigen risico. De organisatie is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor welke schade dan ook, geleden door deelname aan, en/of eventuele wijziging en/of afgelasting van het Zomer- WinterFeest.
 19. De deelnemers dragen zelf zorg voor een W.A. verzekering
 20. Bij alle voorkomende problemen, klachten en/of calamiteiten is de organisatie het eerste aanspreekpunt. U kunt zich vervoegen bij de organisatie tent.
 21. Aanwijzingen van de medewerkers van de organisatie dienen stipt te worden opgevolgd.
 22. Annulering dient 4 weken voor aanvang, per e-mail aan kraam@sedob.nl te geschieden. De kraamhuur en borg wordt teruggestort, verminderd met € 25,00 administratiekosten. Binnen 4 weken voor aanvang is geen restitutie meer mogelijk.