ZomerFeest logo KLEIN

Popkoor Prestige uit Alblasserdam

Popkoor Prestige is een spetterend pop- en show koor, met een repertoire dat bestaat uit de nieuwste pop, rock en soul hits. Denk aan artiesten als Justin Timberlake, Ed Sheeran, Shawn Mendes, Kensington. De leden variëren in de leeftijd van 12 tot 65+ en we hebben plek voor zowel mannen als vrouwen. Uniek is dat we onze eigen live band hebben!

Popkoor Prestige is met meer dan 20 koren de grootste en meest professionele popkoren-organisatie van Nederland. Onlangs is Popkoor Prestige zelfs uitgeroepen tot ‘Leukste Koor van Nederland’ door Radio4. Naast de wekelijkse repetities worden er optredens, concerten, workshops en evenementen georganiseerd.

Popkoor Prestige Alblasserdam telt momenteel 97 leden en is nog op zoek naar meer zangers en zangeressen, met als streven 150 leden. Dus hou je van het zingen van Top40 Hits en ben je jong van geest? Dan kun je kennismaken met Popkoor Prestige tijdens twee proeflessen. Meer informatie over Prestige is te lezen op hun website: https://www.popkoorprestige.nl/.