ZomerFeest logo KLEIN

Kinderactiviteiten van 12-17 uur

Opnieuw veel activiteiten voor de kinderen op het Kinderplein en in de Ontmoeting van de Dorpskerk.

Knutselen met Kibeo
Kibeo
verzorgt de activiteiten in de Ontmoeting. Daar gaan de kinderen onder begeleiding aan de slag met het maken van hun eigen houten naambordje. Ook zijn er leuke potjes waarin een bloemstukjes gemaakt worden. Kids kunnen aan de slag met takken en speciaal voor de allerkleinsten is PUK ook van de partij. dorst gekregen? Bij de limonadebar schenken de kinderen hun eigen glaasje fruitwater.

Reuzenbellenblaas
Weet je nog, de reuzenbellenblaas, dat gaan we ook weer doen dit jaar. Heel veel bellenblaassop en heel veel grote bellen over het plein! 

Pizza bakken 
En in de steenovens kun je je eigen minipizza bakken. Je rolt je bolletje deeg keurig uit en belegt het met wat jij allemaal lekker vindt. Een minuut of wat in de steenoven en smikkelen maar! Dit jaar smaken ze nog beter want het deeg en ingredienten worden geleverd door het nieuwe pizza restaurant PaPi aan het Doormanplein.

Schminken
Buiten op het plein staat het team van "Ïn alles Creatief:" klaar om de kindergezichtjes te versieren. 

Schippper mag ik over varen?
Voor de jonge schippers onder ons zijn er bestuurbare bootjes in een enorm waterbassinn van Modelbouwverenigig AMVZ.

Hoe klinkt jouw naam als muziek?
Vind het uit door je naam uit te ponzen en door een muziekdoos af te laten spelen. De geponsde naamstrook mag natuurlijk meenemen.


Strippenkaart
Voor de kinderactiviteiten heb je een strippenkaart nodig. Deze zijn voor €5,= te koop bij de organisatiekraam en in de Ontmoeting.