ZomerFeest logo KLEIN

Snuffelmarkt Dorpskerk

De Snuffelmarkt is tijdens het ZomerFeest geopend vanaf 10 uur.

De Snuffelmarkt bestaat inmiddels zo'n 25 jaar. Destijds werd e.e.a. georganiseerd in de schuur van de familie van de Berg aan de Singel, waar gebruikte artikelen werden verkocht. De opbrengsten waren bestemd voor het Orgelfonds van de Hervormde Dorpskerk. De schuur werd na verloop van verruild voor het huidige onderkomen in de Oude Pastorie (achter de Dorpskerk, beter bekend als het Jeugdhuis). Na verschillende verbouwingen en uitbreidingen is de snuffelmarkt daar nog steeds te vinden. Elke zaterdagmorgen kan men er terecht, voor het brengen van gebruikte artikelen en om te snuffelen naar koopjes of artikelen die je nergens anders meer kunt vinden. Zo ook tijdens ons ZomerFeest: Sla je slag tussen de goede gebruikte spullen. 

Er is zelfs een speciale boekenactie: alle boeken met rode sticker: 4 voor maar €1,= ! Tussen  het uitgebreide assoritement vind je echt de meest uiteenlopende genres: Mooie streekromans, detectives, religieuze lectuur, hobbyboeken, muziekboeken, boekenweekgeschenken, kinderboeken en boeken over het Koninklijk Huis! Ook de speelgoedhoek mag gezien worden. Hier kunnen de kinderen vaak voor een "habbekrats" iets leuks opduikelen.
Verder is er veel serviesgoed, glazen, pannen en allerlei andere huishoudelijke artikelen.

 De opbrengst van de Snuffelmarktverkoop is bestemd voor het onderhoud van de Dorpskerk. Bezoek te Snuffelmarkt vanaf 10 uur!