Categories: WinterFeest2023

by sedobnl_admin

Share

De Snuffelmarkt is geopend tijdens het WinterFeest, zowel binnen als buiten. Op het plein bij de Dorpskerk staan de Snuffelmarktkramen, daar waar ook het KerstTreintje rijdt en de Zweefmolen draait.

Wat is er buiten zoal te koop?
– Diverse winterartikelen
– Een interessante collectie mooie, oude en authentieke boeken
– Veel stripboeken

Binnen in de winkel kun je naar hartenlust snuffelen door het normale assortiment. Ook zijn er  diverse  kerstartikelen en heel veel kleding te koop.  En het leuke is, de opbrengst van de verkoop is bestemd voor het in stand houden van het Oudste Monument van Barendrecht: De Dorpskerk.

Let Op: Tijdens het WinterFeest zijn de openingstijden van de Snuffelmarkt en de daarbij horende Koffiehoek anders dan anders: Op 9 december : ’s morgens gesloten, men kan ook GEEN artikelen brengen. Vanaf 13 uur gaan de kramen van de Snuffelmarkt open tot 18 uur. Iets lekkers te eten en te drinken haalt u in De Ontmoeting of op het WinterFeest Veld achter de Dorpskerk.