Categories: WinterFeest2023

by sedobnl_admin

Share

FunkyFeet is dé dansschool van Barendrecht en omstreken op het gebied van Streetdance, Breakdance, Urban/HipHop, Kinderdans en Show/Musical voor jong en oud. Het lukt ze al jaren de kinderen van Barendrecht enthousiast te maken, door te laten voelen wat het is om te bewegen op muziek en je zo te kunnen uiten. Al die kinderen komen naar het WinterFeest waar ze hun Funky Feet Power overbrengen op het publiek.

Funky Feet danst al jaren de sterren van de hemel en doet ook dit WinterFeest de grond weer schudden. Zo veel energie, zo veel kinderen, zo veel enthousiasme en goede beats, het WinterFeest Veld danst helemaal mee zaterdag, daar gaan we voor!

Wil je er een volgende keer ook bij zijn? Neem een kijkje op de website: https://www.funkyfeet.nl/