Categories: WinterFeest2023

by sedobnl_admin

Share

In de Historische Vereniging kunnen de kinderen van Barendrecht dit jaar op speurtocht gaan om alle verstopte kerstmannetjes te zoeken. Hoeveel zouden er verstopt kunnen zijn in D’Ouwe School denk jij? Als je heel goed oplet vind je er zelfs eentje die ergens lekker ligt te snurken. Als je zeker weet dat je in alle hoeken en gaten hebt gekeken schrijf je het aantal op en de vindplaats. Voor alle speurneuzen met de juiste inzending ligt een versnapering klaar.

En er zijn kerstballen te versieren, die je ook nog eens mee naar huis kunt nemen om in de boom te hangen.

D’Ouwe School van de Historische Vereniging vind je aan het Kerkplein.

En ook leuk, binnen is tijdens het WinterFeest de heerlijke chocolade van De Zoete Verleiding te koop.

Klik hier voor alle activiteiten in de Historische Vereniging: D’Ouwe school.