Categories: WinterFeest2023

by sedobnl_admin

Share

Het Bijzonder KerstFeest is een traditie waarbij de afgelopen jaren speciaal één dag vóór het WinterFeest voor mensen met (en zonder) beperking een muzikale kerstavond wordt georganiseerd. Gebruikelijk vindt dit BijzonderKerstFeest in de Dorpskerk, één dag voor het WinterFeest plaats. De organisatie is deze avond in handen van de vrijwilligers van het Bijzonder Muziek Werk (BMW) van Harmonievereniging Barendrecht. Het programma van de viering is ook samengesteld door deze vrijwilligersgroep rond BMW.

Iedereen, familie, vrienden en geïnteresseerden is van harte welkom op 8 december vanaf 19 uur in de Dorpskerk. Met elkaar wordt het Bijzonder KerstFeest met muziek, zang, trommels en een vertelling van het kerstverhaal gevierd. Het Bijzonder KerstFeest begint om 19:30 uur en duurt tot 20.30 uur.

De vaste kern van BijzonderMuziekWerk (BMW) onder leiding van Sonja Regeer-van Ruiten neemt actief deel aan deze avond. Het AspirantenOrkest onder leiding van Johan Noothout van Harmonievereniging Barendrecht zorgt voor de muzikale omlijsting. Het MeezingKoor van Harmonievereniging Barendrecht onder leiding van Elly Bezemer verzorgt de vocale invulling.

De organisatie en het programma van de viering is deze avond opnieuw in handen van de vrijwilligers van BijzonderMuziekWerk van Harmonievereniging Barendrecht. BMW is een groep deelnemers met een beperking, die op de eerste vrijdagavond van de maand, in het Trefpunt, muziek met elkaar maakt. Inlichtingen over dit evenement en over BMW, bij Yvonne van Kooten-Keijzer, coördinator BMW, Harmonievereniging Barendrecht, vankootenyvonne@gmail.com. Tel. 06-29563374

https://www.facebook.com/profile.php?id=100069747068835