Categories: WinterFeest2023

by sedobnl_admin

Share

FunkyFeet is al ruim 19 jaar een begrip in Barendrecht. Dansen en optreden is het liefste dat ze doen. Heerlijk om hun passie voor muziek en dans met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen. De energie van Funky Feet is zo aanstekelijk, het hele WinterFeest komt in beweging en warmt ervan op.

Het Winterfeest heeft Funky Feet de afgelopen jaren enorm gemist, we zijn super blij dat ze hier eindelijk weer kunnen staan met elkaar.

Ze hebben erg leuke dans acts voor jullie. Een optreden van selectie team FF.FUNKY’S en van de moderne groep door Anique. Ook zien we een aantal eigen gemaakte choreo’s voor jullie, gemaakt door de dansers zelf.

Kom allemaal, en dans mee met je eigen Funky Feet!

Meer informatie over lessen en activiteiten : https://www.funkyfeet.nl