by sedobnl_admin

Share

“Wensen kennen geen grenzen.”
Aldus Jos Vis, de presentator van het WinterFeest.
En zo is het.

De lichtjesboom op het WinterFeestveld wordt tijdens het WinterFeest op zaterdag 10 december een echte KerstWensboom. Iedereen kan op een kerstster een wens of gedachte voor deze kerstdagen schrijven. Wat wens jij deze kerst? Dat het lekker sneeuwt, wens je iets bijzonders voor iemand die dat wel verdient, of wil je iemand in het WinterFeest zonnetje zetten? Jos Vis zorgt ervoor dat elke wens een plaatsje krijgt in de KerstWensBoom en licht er steeds een aantal uit. Als je wilt kun je je bijzondere kerstwens met Jos en alle WinterFeestbezoekers delen. Door met elkaar stil te staan bij de verhalen van dorpsgenoten, komen we meer met elkaar in verbinding. Dat is in elk geval alvast onze wens voor in de KerstWensBoom dit jaar.

Van 14 tot 19 uur kunnen wensen worden ingeleverd. Tussen de optredens op het WinterFeest veld hangt Jos Vis de wensen in de boom.