by sedobnl_admin

Share

Het HarmonieOrkest geeft een concert om 19 uur. Vorig jaar had het HarmonieOrkest lang gerepeteerd op het kerstrepertoire maar het concert is toen op het allerlaatste moment niet doorgegaan vanwege de Corona-maatregelen. Nu gaat het orkest in de herkansing en hoe! Een uur lang swingende kerstnummers, zoals Sleighride, Winter Wonderland, Jingle Bells en Rudolph the Red-nosed Reindeer. Het concert bevat ook een grappige muzikale twist: Minor Alterations, een kerstarrangement dat bijna lijkt op verstoppertje. De kerstliedjes zijn veelal geschreven van majeur naar mineur, worden door elkaar heen gespeeld en zijn allemaal in een nieuw muzikaal jasje gestoken. Het zal niet lang duren voor het enthousiasme van zowel het orkest als de dirigent overslaat op het publiek in de Dorpskerk. En wie weet mag het publiek dan zelf ook in actie komen en hier en daar mee zingen met de bekende nummers in het speciaal voor dit concert ingestudeerde repertoire. Kunt u ze allemaal herkennen? Kom dan luisteren! Het concert begint om 19 uur en duurt een uur. Dus verzamel met ons aan het einde van de WinterFeestdag in de warme gezellige Dorpskerk om 19 uur en geniet van het afsluitende WinterFeestconcert van Hét Harmonieorkest.

Hét Harmonieorkest is één van de vele onderdelen van Harmonievereniging Barendrecht. Voor veel leden van de vereniging is het doel om via lessen en opleidingen uiteindelijk het niveau te bereiken om in dit orkest te mogen spelen. Het orkest staat onder leiding van dirigent Frank Hendriks en bestaat uit circa 40 orkestleden.