by sedobnl_admin

Share

Het WinterFeest wordt muzikaal geopend door de Big Band Barendrecht met een swingend kerstconcert om 14:05 uur in de Kerktuin van de Dorpskerk. Meer dan twintig enthousiaste mensen hebben tijdens hun gezellige repetities in Het Trefpunt een kerstoptreden vol jazz- en big band muziek weten te produceren.

De Big Band Barendrecht bestaat uit een lekker swingende ritmesectie, gevormd door de pianist, contrabassist, gitarist, percussionist en een drummer, die de basis neerzet. Een basis die de andere instrumentalisten in staat stelt met hun verschillende secties de voor hen gearrangeerde partijen prachtig te kunnen spelen.

De professionele coach en dirigent Jeroen van der Hoff inspireert de Big Band Barendrecht op muzikaal gebied en samen perfectioneren zij de uitvoering van de composities en arrangementen zoveel mogelijk.