by sedobnl_admin

Share

De jeugd van de Harmonievereniging Barendrecht geeft een concert in de Dorpskerk op het WinterFeest. Het betreft een gezamenlijk optreden in de middag van het LeerlingenOrkest en het JeugdOrkest.  Het orkest, dat uit 25 jeugdleden bestaat, zal het publiek direct in kerststemming brengen met nummers zoals Let it Snow, Santa Claus is Coming to Town, Jingle Bells en vele andere kersthits. Het concert is bijzonder geschikt om met (klein)kinderen naar toe te gaan. Het concert start om 16.15 uur en duurt tot 17 uur.

Het LeerlingenOrkest van de vereniging is een orkest voor beginnende jeugdige muzikanten, leeftijd 7-13 jaar, die relatief kort (van ongeveer één- tot twee jaar) les op hun instrument hebben. Het is een opleidingsorkest, waarin de nadruk ligt om het leren samen spelen.De leerlingen uit dit orkest stromen allemaal ter zijner tijd door het het JeugdOrkest. Dit orkest bestaat uit iets oudere maar nog altijd jeugdige muzikanten vanaf 13 jaar. Alle instrumenten van de harmoniebezetting zijn in dit orkest vertegenwoordigd : dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, euphonium, trombone en slagwerk. Beide orkesten repeteren wekelijks o.l.v. Ivo Kouwenhoven in het Trefpunt. Voor meer informatie of het aanmelden voor één van deze orkesten, meld je dan aan per e-mail aan secretaris@harmoniebarendrecht.nl.

Deze groep jonge muzikanten heeft de afgelopen weken gewerkt aan een speciaal repertoire dat past bij de naderende feestdagen en het winterweer. Het belooft dan ook een vrolijk kerstconcert te worden waarbij u helemaal in de kerststemming komt.