Categories: NIeuws

by sedobnl_admin

Share

Op 10 december a.s. gaat het echt gebeuren, SEDOB tovert voor het eerst sinds een paar jaar het terrein rondom de Dorpskerk in de Oude Dorpskern van Barendrecht weer om tot een heus WinterFeest.

Binnen en buiten is die dag van alles te doen overdag van 14 tot 20 uur ’s avonds. Muziek- en dansoptredens van lokale verenigingen en natuurlijk heel veel kinderactiviteiten. Het treintje rijdt weer en ook de Zweefmolen staat garant voor vliegplezier voor de kleintjes.  De komende tijd wordt op deze website en via de socials steeds een tipje van de sluier opgelicht.

Onderdeel van het WinterFeest is de WinterMarkt van 14-19 uur op het terrein achter de Dorpskerk, waar ook de optredens en catering te vinden zijn. Voor deze markt kunt u zich alvast aanmelden.
Het reglement en het inschrijfformulier vindt u hier.

Het WinterFeest wordt mogelijk gemaakt dankzij de inzet van vrijwilligers en de gulle giften van sponsors. We verwelkomen beiden! Meld u vandaag nog aan als vrijwilliger of sponsor door een mail te sturen aan info@sedob.nl.

Graag tot ziens op het WinterFeest!