Logo winterfeest klein

Nieuw: KerstWensBoom op het Doormanplein

De KerstWensBoom is nieuw op het WinterFeest. Onder leiding van Jos Vis versiert Barendrecht de grote kerstboom op het Doormanplein met kerststerren. Niet zo maar kerststerren: elke versiering bevat een kerstwens of kerstgedachte van een Barendrechter. Op de dag zelf mag iedereen die dat wil zijn kerstgedachte verwoorden op een kerstster. Deze zijn gratis verkrijgbaar bij o.a. de organisatiekraam van het WinterFeest. Wat je erop schrijft kan van alles zijn: Waar denk je aan met kerst, of aan wie?  Welk gevoel brengt het Kerstfeest jou?  

Gedurende de hele dag pikt Jos er de meest bijzondere verhalen uit. Om 12 uur is Wethouder Vermaat degene die als eerste zijn kerstgedachte deelt. Vele Barendrechters volgen en we zijn pas klaar met het vullen van de boom wanneer vlak voor de VolksKerstZang, wanneer de laatste wens van de dag in de boom gehangen wordt. 

Kerst is bij uitstek een feest waarin we ons met elkaar verbinden, dit jaar doen we dat door onze kerstgedachten met elkaar te delen. Inspireer, laat je inspireren en kom vooral een kijkje nemen bij de KerstWensBoom op het WinterFeest.