Logo winterfeest klein

Kids-Bizz, Harmonice & Kids-Bizz Junior

 

Zangcoach Monica Millar werkt al jaren met jonge vocalisten. In de aanloop naar het WinterFeest 2017 zijn Harmonice, Kids-Bizz en de allerjongsten Kids-Bizz junior aan de slag gegaan met kerstreperoire. Ze wisselen kerstliedjes af met bekende popliedjes. 

Het afgelopen jaar stond in het teken van festivaloptredens en korenwedstrijden. Kids-Bizzviel begin dit jaar in de prijzen bij De Zinge Open 2017. Ze wonnen daar de tweede prijs. De allerjongsten noemen zich Kids-Bizz Junior. Voor twee van hen is het WinterFeest het allereerste optreden. Harmonice bereidt zich voor op een interessant 2018. Er staan drie Big Bands in de rij om met hen samen te werken. Harmonice  zoekt ze nog muzikanten om hen live te begeleiden tijdens optredens op festivals het komende seizoen.


De drie groepen geven een gezamenlijk optreden om 16:30 uur op het Bakkerij Pot Podium. Om 19:00 uur, zingen ze afwisselend met Glenda Peters tijdens de VolksKerstZang nog enkele liedjes mee. Het JeugdOrkest van de Harmonievereniging onder leiding van Ivo Kouwenhoven begeleidt hen daarbij.

Meer informatie over de groepen is te vinden op www.kids-bizz.nl 

Op facebook: https://www.facebook.com/kidsbizzharmonice/

                        https://www.facebook.com/Kids-Bizz-Jonge-vocalisten-113454345402830/?fref=ts