Logo winterfeest klein

CultuurLocaal leerlingpresentatie & MeeZingEvenement

Het WinterFeest in de Dorpskerk start met een een klarinet-dwarsfluitensemble van Cultuur Locaal, dat een Mary Poppins medley speelt.

Daarna start een (generale) repetitie met het aanwezige publiek en kinderen. Het lied “Als Muziek” van pianodocent en CultuurLocaal coördinator Wim Soeters, wordt ter plekke ingestudeerd.
Wim Soeters schreef dit liedje voor zowel kinderen als volwassenen. 'Als Muziek' maakt onderdeel uit van een project over wereldmuziek voor obs de Zeppelin. CultuurLocaal hoopt zo veel mogelijk mensen enthousiast te krijgen om in de Dorpskerk samen dit lied te zingen. Voor kinderen is een bijzondere rol weg gelegd: zij zingen de meeste regels. Een muziekensemble van CultuurLocaal begeleidt het geheel. En dan als iedereen zijn partij beheerst volg de finale: een vlekkeloze uitvoering van dit nieuwe lied in kerstsfeer.

Iedereen die van zingen houdt, is welkom en mag meedoen. Wie het liedje beter wil leren kennen of wil meezingen in de dorpskerk kan de mp3-versie en/of de bladmuziek aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Om ongeveer 12.45 uur is de uitvoering in de Dorpskerk.


Tekst 'Als Muziek'

Als muziek de vrede af kon dwingen
Als mijn lied het donker lichter maken kon
Dan zou ik alle dagen blijven zingen
Van de ochtend tot de ondergaande zon.
Ik zing als het stroomt van de regen
Ik zing als het stormt in mijn kop
Ik zing als het mee zit of tegen
Als ik zo-za-zing,
Zie ik nergens tegenop.
Er zijn geen grenzen tussen mensen als we zingen met elkaar.