Logo winterfeest klein

Mama Strain

Twee optredens dit jaar voor een nieuwkomer op het WinterFeest: Mama Strain: om 14 uur op het Bakkerij Pot Podium en op de Middenbaan om 15 uur.

Vocalgroup Mama Strain uit Barendrecht is onderdeel van Modern Voice School Nederland en is een spetterend thema- en vrouwenkoor. Zij zingen voornamelijk medleys van Pop tot Motown, Rock tot Soul, film of artiest. Het afgelopen jaar hebt u ze misschien wel zien optreden tijdens Korenfestivals in het Isala Theater of Islamunda.
Alle muziek wordt speciaal voor Mama Strain gearrangeerd door dirigente Annemiek Hammer, die de groep ook tijdens optredens begeleid op piano. Mama Strain houdt behalve van lekker zingen ook van lol maken en theatraliteit.


Deze zingende dames weten waar ze voor gaan, zo zijn ze wel, echte meiden mèt pit. Het repertoire bevat soms dissonanten. Maar dat doen ze zo, in een handomdraai! Al met al, Mama Strain is een koor waar ieder vol enthousiasme in staat! En .... mocht je je aangetrokken voelen tot dit koor: er is nog plek!!