Logo winterfeest klein

Bijzonder KerstFeest vrijdagavond 15 december 2017

Ook in 2017 vieren we in de Dorpskerk op vrijdagavond 15 december a.s. een Bijzonder KerstFeest. Dit is een Kerstfeest voor mensen met en zonder verstandelijke beperking. De viering is van 19.30 -20.30 uur en vrij toegankelijk voor iedereen.

De organisatie is geheel in handen van Bijzonder Muziek Werk (BMW) van de Harmonievereniging. Het programma van de viering is samengesteld door een vrijwilligersgroep. Het Dagorkest van de Harmonievereniging zorgt voor de muzikale omlijsting. Uit Rotterdam Zuid komen De Kelagio Singers op uitnodiging van de organisatie zingen deze avond. Iedereen is welkom op deze feestelijke avond van 19:30-20:30 uur. Deelnemers van de Blije Kring, anderen met een verstandelijke beperking, familie en vrienden. Met elkaar wordt tijdens het Bijzonder KerstFeest met muziek en spel het kerstfeest gevierd. 

Over BMW
Elke tweede vrijdag van de maand (8 x per jaar)  komt de groep een samen om muziek te beleven. Een grote groep van 23 deelnemers verschijnt telkens weer enthousiast op de oefenavonden. BMW werkt veel met ritme-instrumenten, er kan gezongen worden en gedanst. Opgeven kan voor iedere workshop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Volg de ontwikkelingen van deze groep via Facebook.

2018
In 2018 zullen de bijeenkomsten in principe elke 1e vrijdag van de maand worden gehouden. http://www.harmoniebarendrecht.nl/new/index.php?page=groepen&groep=27